Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Інформація щодо додаткових балів!

Шановні студенти, що навчаються за державним замовленням!
Відповідно до Положення  ”Про порядок формування рейтингу успішності студентів ХНЕУ ім. С. Кузнеця для призначення академічних стипендій” за бажанням можуть надати довідки та всі підтверджуючі документи для нарахування  додаткових балів щодо основних досягнень у науковій, науково – технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності.  

Срок подачі довідки в паперовому вигляді та всіх підтверджуючих документів цих балів надати до 15.12.2021р. відповідно зразка в деканат факультету! ВАЖЛИВО! Обов’язково в довідці вказуйте прізвище та ініціали викладачів, співробітників університету, голів підрозділів, які своїм підписом підтвердять вашу участь у заходах.

Для розділу з наукової роботи ОБОВ’ЯЗКОВО потрібні копії публікацій або сертифікати участі у заходах/конференціях/сертифікати/дипломи!!! Якщо у вас були тези/стаття у збірці, Ви додаєте не всю збірку, а її першу сторінку, сторінку змісту з вашим прізвищем та першу сторінку публікації, а також копію квитанції про сплату піблікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *