Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Вітаємо!!!

Вітаємо із почесним 2-м місцем команду від факультету фінансів і обліку Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця «KuznetsTeam» у фіналі IV Відкритого Регіонального турніру з фінансової грамотності KharkivFinCup-2021, проведеного у листопаді-грудні 2021 р.на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна під патронатом Харківської обласної державної адміністрації.

Основний склад команди:

  1. Інна Легка – капітан команди (здобувач вищої освіти ОП «Банківська справа»);
  2. Надія Кривошея (здобувач вищої освіти ОП «Банківська справа»)
  3. Дмитро Марчук (здобувач вищої освіти ОП «Банківська справа»)
  4. Лоліта Цимбал (здобувач вищої освіти ОП «Банківська справа»)
  5. Аліна Айн (здобувач вищої освіти ОП «Митна справа»)
  6. Вікторія Москаленко (здобувач вищої освіти ОП «Банківська справа»)

Тренер команди «KuznetsTeam»  – Безродна Олена Сергіївна, к.е.н., доцент кафедри банківської справи і фінансових послуг ХНЕУ ім. С. Кузнеця 

         

Наші студенти продемонстрували високий рівень обізнаності і креативного мислення у фінансовій сфері, стали найкращими за результатами тестування з фінансової грамотності серед УСІХ учасників Турніру від ЗВО і продовжили сталу традицію посідати призові місця на Регіональному турнірі з фінансової грамотності.

Подяка також оголошується студентам факультету фінансів і обліку із резервного складу команди: Вероніці Юхман, Андрію Страхову, Наталії Андрусенко та Дар’ї Скорик.

Пишаємося блискучими результатами наших талановитих студентів!!!

                 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *