Меню
company logo
ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Факультетський методичний семінар

3 січня 2023 р. відбулось засідання методичного семінару факультету фінансів і обліку.

В засідання взяли участь проректор з навчально-методичної роботи ХНЕУ ім. С. Кузнеця Каріна Немашкало, декан факультету Павло Проноза, завідувач кафедри фінансів Ірина Журавльова, завідувач кафедри митної справи і фінансових послуг Вікторія Тищенко, завідувач кафедри обліку і бізнес-консалтингу Андрій Пилипенко, завідувач кафедри вищої математики та економіко-математичних методів Людмила Малярець.

Були розглянуті питання щодо внесення змін до тематичного наповнення навчальних дисциплін та про підготовку заходів щодо приведення у відповідність структури дисциплін навчального плану підготовки студентів спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок” галузі знань 07 “Управління та адміністрування”. Обговорювалось також змістовне наповнення окремих освітніх компонент підготовки фахівців за спеціальністю 071 “Облік і оподаткування”.

В обговоренні взяли учать гаранти освітніх програм та члени робочих груп Наталя Внукова, Юрій Іванов, Олег Колодізєв, Віктор Смоляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *